WODAX Services

Hos WODAX Services kan virksomheden håndplukke nøjagtigt de ydelser der er relevante. Her kan som eksempel nævnes:

Hjemmesiden skal bare virke!

En hjemmeside har forskelle prioritering afhængigt hvem man er.

Men en ting er sikkert:
Hvis den er der – og den vel og mærke er tænkt igennem og  lavet rigtigt – kan det være en stor hjælp i dagligdagen for både dig og dine besøgende.

Tøv ikke med at læse videre om hjemmesider på denne side.

Opstart og daglig drift af administrative systemer.

tandhjulAnskaffelse eller leje af et regnskabsprogram, økonomisystem eller ERP-system er som regel ikke den store udfordring. Derimod er der som regel en hel del opsætning og oprettelser der skal til før et system kører optimalt. Man skal også regne med at der efter opsætningen vil komme en løbende vedligeholdelse og opdatering af såvel systemet som de data der ligger i det.
Bliver regnskabsprogrammet vedligeholdt og opdateret vil de fleste systemer være en stor hjælp for virksomheden i dagligdagen.

På Time- & Projektbasis

Vi har flere kunder vi har sat systemer op for som efterfølgende bruger os til opgaver som:

  • Administration
  • Afstemning
  • Leverandørkontrol
  • Projektopfølgning
  • Kvalitetsledelse

IT ydelser

Vi tilbyder også installation, opsætning, vedligeholdelse og support af virksomhedens IT systemer – enten på stedet eller via fjernsupport.

NemID for virksomheder

For at benytte de mange offentlige portaler der i dage er blevet obligatorisk at bruge, som f.eks. e-boks.dk. virk.dk, udbud.dk eller skat.dk, skal medarbejderen logge på med sin medarbejdersignatur.

Inden medarbejderen kan det, skal virksomhedens NemID administrator give tilladelse til at den pågældende medarbejder må logge på en given portal.

At få NemID op og køre i en virksomhed er ikke lige nemt for alle. Vi har hjulpet flere virksomheder med installation og opsætning af rettigheder. Du kan læse mere om Nem-ID på deres hjemmeside, kontakte os  eller ringe  på telefon 71990248.

 

Undervisning og kursus

yderlser_undervisningNår virksomheden skal have glæde af deres systemer er det vigtigt, at alle de medarbejdere, der skal bruge dem kan beherske dem. Ellers kan det være svært at opnå det fulde udbytte.

Vi har i flere virksomheder haft stor succes med at undervise brugerne i specifikke programmer, rutiner og mobile enheder. Nogle gange i mindre hold men også eneundervisning for de medarbejder der har brug for det.

Samarbejde

Vi samarbejder også gerne med din eksisterende leverandør, hvis din eksisterende leverandør har sin force på et område og WODAX Services sin på et andet.

Måske kan vi også hjælpe dig. Ring på telefon 71990248 eller tryk her.