Hjemmeside og Webshop

Din hjemmeside giver i mange tilfælde den besøgende første indtryk. Derfor et det vigtigt, at den er præsentabel og helst også giver en unik oplevelse.

Et unikt indtryk kan både være det grafiske udtryk / hjemmesidedesign – men kan også være navigationen eller funktionerne på hjemmesiden – eller rettere sagt helhedsindtrykket.

Vi kan hjælpe med hjemmesidedesign – både visuelt og teknisk.

Ny hjemmeside

Hvis vi skal starte helt fra bunden er der mange ting man skal tage højde for, inden man sætte en ny hjemmeside i drift.

Når man står med et helt nyt hjemmesideprojekt er det der man har muligheden for at gøre det hele gøre det rigtigt fra starten.

Ofte er man gået i gang med sin hjemmeside og har bygget på og bygget på….
Når der så skal rettes noget er det ikke altid nemt rette, da der typisk er en hel del ting man skal tage stilling til. Så benyt lejligheden med en ny hjemmeside til at få designet og opsat helt rigtigt fra starten.

Det kan være en stor hjælp hvis du løbende samler materiale i form at billeder, dokumenter og tekster. Det gør det langt nemmere at bygge op når der er en god mængde materiale at vælge ud fra. Så husk at gemme billeder, stikord og evt. tekster løbende !

Kontakt WODAX for dialog om ny hjemmeside.

Redesign af hjemmeside

Er du godt i gang med din hjemmeside men syntes at den trænger til et frisk pust – så er du bestemt ikke alene. Man skal aldrig glemme at ens hjemmeside skal være nutidig. Din hjemmeside er vigtigere som aldrig før – og den bliver vigtigere og vigtigere de kommede år. Hvis hjemmesiden ser lidt “slidt” ud i forhold til dem du sammenligner dig med skal du få den ReDesignet.

Det er vigtigt at der er relevant og aktuelt indhold, men den skal også være brugervenlig ikke mindst indbydende for den besøgende. Det skal også være nemt at komme i kontakt med dig via siden. Måske kan det være en fordel hvis din kunde kan indtaste en henvendelse eller en bestilling direkte på siden.

Kontakt WODAX for dialog om redesign af din hjemmeside.

Opdatering

Når du har en velfungerende hjemmeside skal den ikke gå ikke i stå. Jævnlige opdateringer er vigtige.

WODAX levere løsninger som du selv kan opdatere og vedligholde. Vi plejer at sige, at hvis du kan bruge Facebook og andre sociale medier eller bruge f.eks. Gmail, så han du også lære at opdatere din hjemmeside i det system vi anvender mest, nemlig WordPress.

Vi deler opdatering op i 2 dele:

  • Systemcare: Systemopdateringer, sikkerhed og backup
  • Contentcare: Indholds opdatering, tekst, billeder, nyheder mv.

Er det ikke en opgave du selv kan eller ønsker at påtage dig vi lave en aftale om løbende opdatering.

Kontakt WODAX for dialog om opdateringsaftale.

Hjemmesidetjek

En god start er ofte en gennemgang af hjemmesiden.

Med et hjemmesidetjek tester vi bl.a.

  • Sikkerhed
  • Hastighed
  • Indhold
  • On page SEO
  • Brugeroplevelse

Kontakt WODAX for dialog om hjemmesidetjek.