Regnskabsprogrammet der virker!

Dit regnskabsprogram / økonomisystem / ERP-system er helt sikkert centralt i din virksomhed eller forening.

Rigtig mange starter med en standardopsætning  – mens andre får lavet tilpasninger der passer til.
Mange gange går det godt – men andre gange viser erfaringerne, at det går knapt så godt.
Der kan være differencer man ikke er opmærksomme på før man skal lave årsregnskab. Andre gange bruger man kun en brøkdel af det programmet kan.

Få mere ud af dit regnskabsprogram

Ofte kan du – med den rigtige opsætning – få meget mere ud af sit system!

Ved at gennemgå dine behov, hvor vi ser på hvad dit økonomisystem kan, får vi et overblik over hvad der kan lade sig gøre.
Nogle gange kan vi tilpasse systemet inden for de rammer du allerede har købt. Andre gange skal der tilkøbes eller tilrettes funktioner eller moduler.

For det meste kan vi slå flere systemer sammen i ét så arbejdsgangen i din virksomhed bliver optimeret og forenklet ved at udnytte systemerne rigtigt.

Når man anvender færre systemer minimeres arbejdsgangene og risikoen fejl begrænses.

Vi har bred erfaring med de gængse systemer på det danske marked. Det går helt tilbage til PC-Plus fra 80’erne hen over Navigator, Navision som i dag er blevet til Dynamics NAV. Men også SummaSummarum som er blevet opkøbt af Visma, der også købte systemet Winkompas.

Når Winkompas nævnes, skal man ikke undlade at nævne, at Winkompas indeholder et meget velfungerende udvidet projekt modul, der med den rigtige opsætning giver et godt overblik og nemme faktureringsmuligheder.

I dag arbejder vi selvfølgelig også med webbasserede / online regnskabsprogrammer som vi primært er behjælpelige med at opsætte i forbindelse med shop løsninger.

Når vi har gennemgået dine behov anbefaler vi altid den mest passende løsning til din virksomhed. Så løsningen kan være meget forskellig fra kunde til kunde.

Hjælp til regnskabsprogrammet / ERP systemet

Har du brug for hjælp til gennemgang eller opsætning af dit regnskabsprogram – så ting på telefon 71990248 og lav en aftale med os!